Vind Nina Vad Holtums “Konservatoren”

Nina Vad Holtum skriver krimier indenfor undergenren Domestic Noir.
Her fortæller hun om sin bog Konservatoren og udlodder et signeret eksemplar.

 

Hvordan kan pæne mennesker leve videre efter et mord?
Trofaste læsere af Ikonen, skrevet af Nina Vad Holtum, kan glæde sig til to’eren Konservatoren. Da vi sagde farvel til hovedpersonen Lærke Lind, havde hun lige slået sin eksmand ihjel. Nu følger vi, hvordan hun lever videre efter mordet, og om hun bliver straffet.
I modsætning til mange andre mordere i romaner er Lærke Lind et ordentligt og sympatisk menneske. Derfor fik læserne et chok, da den kvinde, de identificerede sigt med, blev morder. Og læsernes mange spørgsmål om, hvad der skete med Lærke efter mordet, er grunden til, at forfatter Nina Vad Holtum har skrevet efterfølgeren.

”Jeg skrev den første roman i kølvandet på min egen skilsmisse, for jeg tror ikke på lykkelige skilsmisser, og jeg synes, der er alt for meget fokus på det pæne. Vi skal være så gode, anstændige og tilgivende, at der ikke er plads til også at vise de negative og grimme følelser. Og for mange er det bare et kæmpe nederlag at blive skilt. Mange kvinder kan se sig selv i Lærke. Derfor har jeg fået så mange henvendelser fra læsere, der enten blev forarget eller begejstrede over, at hun slog sin eksmand ihjel, og som gerne vil vide, hvordan Lærke kan og vil leve videre bagefter”, fortæller hun.

Om forfatteren:
Nina Vad Holtum er 56 år og arbejder ved siden af forfatterskabet som kommunikationskonsulent. Hun debuterede med Ikonen, forløberen til Konservatoren, i 2014.
Nina udkommer på forlaget Clausen Publishing.

 

Konkurrencen løber til den 21. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *