Hvem slog konsulen ihjel?!?

Både lørdag og søndag på Copenhagen Crime festival kan du være med til at opklare mordet på Konsul Carl von Otto. Opklaringslegens sværhedsgrad er for voksne – men alle aldre er velkommen til at deltage. Efterforskningen starter fra stand 23.

Politirapporten - Kopi

Konsul Carl von Otto havde inviteret til middag i den store herskabslejlighed på Århusgade d. 10. juni 1931. Han havde længe gået med en hemmelighed, men tiden var kommet til at bekende sandheden.

Morgenen efter middagen findes konsulen død. Myrdet på sit kontor. Politiet tilkaldes og kort efter ankomsten kunne de fastslå, at konsulen var blevet skudt på tæt hold, og at man ingen steder syntes at kunne finde mordvåbnet. Kriminalassistenten og retsmedicineren indsamlede en håndfuld beviser, men alene kan de ikke opklare sagen.

De mistænkte må afhøres!

konsul von otto

Konsul Carl von Otto.

Du har fået et tip, og som den nysgerrige journalist du er, går du i gang med efterforskningen. Du vil til bunds i det her! Med bevismaterialet i hånden går du i gang med at udspørge politi og de mistænkte. Når du har fundet hoved og hale i sagen, og forskel på sandhed og løgn, noterer du sagens forløb, alibier og motiv. Og vigtigs af alt:

Hvem slog konsulen ihjel?

Forhåbentlig hjælper du med at finde morderen, opklarer sagen og er den heldige, der løber med dusøren.

 

Politirapporten(1)Politirapporten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *